Audi A2 2003 m., Hečbekas

Kaina: 500 EUR
Trūksta pinigų automobiliui, ratams ar detalėms? Vartojimo paskolos tik nuo 6,5%, palygink tarp 8 geriausių Lietuvoje vartojimo paskolų sąlygas siūlančių bankų ir unijų.
Už simbolinę(ne rinkos) kainą parduodamas automobilis. Parduodamas, nes bus lizingu perkamas naudotas kitas didesnis automobilis.

Svarbi informacija būsimam pirkėjui:

informacija dėl Regitros:

Automobilis buvo pirktas 2014-07-25 iš žmogaus nepasibaigus lizingo laikotarpiui. Pirkimo - pardavimo sutartis buvo pildoma tik finansinio veiksmo įrodymui, kad nekiltų ginčas, kad nebuvo atsiskaityta pasiimant automobilį. Oficialiai minėta sutartis neegisutoja, ir faktas yra laikomas atidavimu naudotis. Lizingas baigėsi 2019-06-15. Žmogus iš banko neatsiemė pažymos, kad automobilis yra išmokėtas, todėl bankas yra savininkas, tai reiškia, kad automobilio negalima išregistruoti ir registruoti savo vardu.

Informacija dėl automobilio draudimo:

Transporto priemonę apsidrausti įmanoma tik per žmogaus, mokėjusio lizingą, duomenis. Duomenis pateiksiu užtikrintam pirkimo atvejui prie automobilio.

Informacija dėl TA:

TA yra negaliojanti apie 5m. Būtina paminėti, kad tuo metu automobilis neoficialiai buvo periodiškai(bet ne nuolat)eksploatuojamas kaimo vietovėje(su galiojančiu draudimu), arba tarp kaimų, kur policijos dažnumas 1/10 per metus. Tai buvo daroma tam, kad būtų išvengta detalių užsistovėjimo.

TA galima pereiti apdraudus automobilį ir su Tuvlita leidimu(kad policija neišrašytų baudos ir viskas vyktų legaliai) nuvykti į konkrečiai leidime nurodyta TA stotį bei apžiūros laiką jei rezervuojama internetu( leidimo kaina 3,5e)

Informacija apie automobilio techninę būklę:

Kėbulas yra iš gryno aliuminio(500kg transporto priemonės svorio), yra ir metalinių ne kėbulo detalių(priekinio ekrano viršutinis skersinis, galinio bamperio vidinis sustiprinimas nuo smūgių). kėbulo detalės(priekinis/galinis buferis, sparnai, slenksčių dangteliai) yra iš plastmasės. Yra keisti abu priekiniai sparnai(2017m. žiemą dėl prasto matomumo pataikyta ant bardiūro ir jie lūžo, kartu buvo sulužę posparniai, sulanstytas dešinys pusašis). Dešinėje pusėje per vidurį durų yra įlenkta aliuminio skarda( ne autoįvykis, o privažiuota per arti atitvaro nakties metu dėl žmogiškojo faktoriaus)

Variklis yra 3 cilindrų dyzelinis su tarpiniu aušintuvu(intercoller) turbininis 1428cm3 darbinio tūrio. Iš buvusių gedimų buvo keista generatoriaus sankaba, vienas aušinimo sistemos vamzdelis, įstatytas tinkamai alyvos lygio matuoklis, susuktas matuoklio vamzdis į karterį ir pritvirtintas į gamyklinę vietą šalia alyvos filtro. Pakeistas aušinimo sistemos išsiplėtimo bakelis(senasis buvo įtrūkęs ir leido). Pakeista pavarų dėžė(važiuojant mišku tikėtina nuo vibracijos atsilaisvino kairės pusės vidinė granata ir pramušė korpusą, buvo pažeisti dantračiai, sinchorizatoriai)

Pakaba yra paprasta, ne daugiasvirtė. Verta paminėti, kad dėl lengvo automobilio svorio(1090kg bazinis svoris, 1535kg maksimalaus pakrauto automobilio svoris) pakaba yra kieta, todėl menkiausia duobė ar nelygumas jausis lengvai, dėl akustiniu aliuminio savybių ir pakankamai aiškiai girdėsis. Iš buvusių gedimų išsidevėjo atraminis guolis kairės pusės(pakeisti abiejose pusėse iškart), buvo pradėjęs ūžti dešinės pusės rato guolis(pakeisti abiejose pusėse iškart), posūkio stabilizatoriaus sąnariai(šarnyrai) stuksėjo(pakeisti abiejose pusėse iškart), pakeistos išsidevėjusios stabilizatoriaus guminės įvorės(buvo stuksėjimas), perrinkta kairės pusės išorinė ir vidinė granatos(po įvykio su pavarų dėže).

Stabdžių sistema yra hidraulinė/mechaninė. Iš buvusių gedimų buvo keičiami priekiniai ventiliuojami stabdžų diskai(išsidevėjimas), kaladėlės abiejose pusėse taip pat(dėl paviršių vienodumo ir efektyvumo koeficento). Galinėje dalyje pakeistas kairės pusės stabdžių vamzdzelis nuo būgno iki centrinės jungties. įdėti nauji stabdžių trosai(senieji sutrūkinėje ir išsitampę), naujos bugninės stabdžių kaladėlės abiejose pusėse(išsidevėjimas). Atnaujintas DOT 4 stabdžių skystis bakelyje ir visoje sistemoje.

Išmetimo sistema yra gamyklinė, gavus automobilį per duslintuvą pūtė juodi dūmai(tikėtina auomobilis ilgai stovėjo), pravažiavus didesnėmis apsukomis, dūmingumas išnyko. TA nuo 2014 iki 2022m buvo atlikta 2 kartus, dūmingumas žalioje zonoje ties viduriu.

Salonas yra gamyklinis, iš buvusių defektų buvo reikalingas tik cheminis valymas.

Elektra yra išsidėsčiusi taip, baterija 80AH(akumuliatorius) yra bagažinėje, kuro užpylimo dangtelis atsidaro paspaudus mygtuką, esanti ant kėbulo šoninio statinio durų(vairuotojo) rėmo priekinės dalies. Spaudžiant mygtuką durys turi būti atidarytos.

Avarinė įranga: priklauso padangos užpidymo sistemos rinkinys(putos), tačiau dėl saugumo ir efektyvumo avarinėje situacijoje, rinkinys buvo išimtas, buvo įdėtas atsarginis ratas(tabletė).

Šiuo metu esantys trūkumai, reikalingi sėkmingai TA:

Važiuoklė:

-Yra lūžęs priekinio kairiojo amortizatoriaus stiebas
-Stringa desinės pusės atraminis guolis
-Galinėje ašyje yra lužusi dešinės pusės spyruoklė(turiu naują).

Stabdžiai:

-Reikalingi nauji ventiliuojami stabdžių diskai abiejose pusėse ir kaladėlės(nuo stovėjimo aprūdijo ir ant diskų yra
vaizdžios sluoksninės linijos, kliūna nagas) stabdymo koeficientas 4proc.
-Galinėje ašyje reikalingi nauji stabdžių būgnai abiejose pusėse(rūdys ant stabdymo kontaktinių paviršių) efektyvumas
10proc.

Variklis:

-Reiki a pakeisti variklio skirstomojo veleno dantgelio alsuoklio vamzdelį(prakiuręs ir alyvos garų kondensatą leidžą į
išorę, bėga ant turbinos
-Turbina kaip agregatas yra tvarkinga, sandari, iki 140km/h veikia sklandžiai, didinant greitį ties 148km/h atsijungia,
(vakuumo vamzdelio nesandarumas).

Saugumo įranga:

-Reikia naujo saugos diržo vairuotojui.

Papildomi trūkumai:

-Neatsidaro bagažinė(saugiklis)
-Neveikia kuro užpylimo dangtelio mygtukas(saugiklis)
-Nera radijo/automagnetolos(dėl modifikuotų laidų ne pagal gamyklines schemas(tikėtina nesėkminga ne gamyklinės
magnetolos montavimo procedūra) ji neveikė, todėl buvo išimta, nes kėlė trikdžių atliekant kompiuterinę diagnostiką(No
response signal from ECU žinutė) išėmus radiją, kompiuterinė diagnostika prisijungė sklandžiai.

-Salonas esant pirkėjui bus išvalytas, kitu atveju nevalysiu, bus priduota į laužyną(atsiradęs stovėjimo metu pelėsio kvapas)

Galūtinė kaina su rimtu pirkėju derinama 100e ribose, tad esant rimtam sprendimui nuo 500 iki 450 ar 400 pasiderėsim. Savo nurodyta kainą laikau logiška, nes autolaužynas siūlo 450e, o automobilis reikalauja sąlyginų investicijų, bet duos garantą kokybiškam ilgam tarnavimui, važiavimui ir mažoms kuro sąnaudoms( trasa 3,5-4L, mieste 5-6L, mišrus 4,5L). Puikus variantas pradedančiajam vairuotojui arba automobiliui į darbą.
Apie automobilį
Pagaminta:
2003-12
Kėbulo tipas:
Hečbekas
Kuro tipas:
Dyzelinas
Darbinis tūris:
1.43 litr. (1430 cm³)
Durų skaičius:
4/5
Pavarų dėžė:
Mechaninė
Vairo padėtis:
Kairėje
Kaina eksportui:
100 EUR
Rida:
360968 km
Galia:
55 KW (73 AG)
Cilindrų skaičius:
3
Vožtuvų skaičius:
12
Pavarų skaičius:
5
Ratų skersmuo:
15 R
Spalva:
Mėlyna


Pasibaigęs skelbimo galiojimas.
Paskelbta:
2022 Balandžio 17, 16:38
Peržiūrų skaičius:
487
Automobilių kainos skelbimuose nurodytos eurais, o valiutos skaičiuoklė leidžia sužinoti kiek automobilis vertas Jūsų pageidaujama užsienio valiuta. Pasinaudokite puikia skaičiuokle.
Kiti šios kategorijos skelbimai
Mercedes-Benz S 350 2011 m., Sedanas
16500 EUR |3 litr. |Automatinė |190 KW |338200 km |Juoda |4/5
Pirktas sau,vieno savininko nedaužtas su patvirtintą rida,visi asistentai,pilnai aptarnautas,pakeisti tepalai varikli,greičiu dezei su filtrais,variklio,sa lono oro filtrai ,kuro filtras,naujas akumuliatorius,nauji stabdziu diskai kaladeles,nauji ratl
Chevrolet Volt 2018 m., Hečbekas
19500 EUR |150 litr. |Automatinė |111 KW |73220 km |Mėlyna |4/5
SDK kodas ARHTKHRN Chevrolet volt kraunamas hibridas,elektra iki 110 KM,kai baigęs variklis kaip generatorius,auto važiuoja visąlaik elektra,priemjier pilniause komplektacija net patį parkuojas,visko nevardinsiu,po nedidelio abgadinimo naujom dalimi
BMW 750 2008 m., Sedanas
2 EUR |Automatinė |270 KW
tik pusasiai,bmw 750 long, benzas,2008 ,ziureti pagal koda nr 7572431 tada tiks,tinka nuo 2006 met tokiam mod,da yra dvi babinos original naudotos,originalus isipletimo bakelio kamstis,da lexsus gs300 1998-2004 m,vvt-i tepalo salenoidas,oro srauto ma
Volkswagen Passat 2013 m., Universalas
9100 EUR |2 litr. |Mechaninė |103 KW |232000 km |Sidabrinė |4/5
Puikus stovis * Autoįvykių neturėjo * Nedažyta * Kėbulas lygus ir gražus * Patikimiausias 2.0l 103 kW variklis * Dirba tyliai ir lygiai * Sankaba minkšta, nebarška * Bėgiai jungiasi sklandžiai * Važiuoklė tvarkinga * Salonas švarus ir gražus, nei kie
Volvo XC 60 2014 m., Visureigis
18100 EUR |2 litr. |Automatinė |133 KW |240000 km |Bronzinė |4/5
Idealus stovis * Ekonomiškiausias D4 Bi-Turbo 2,0 l 133 kW variklis * Kuro sąnaudos iki 5,5 l. * Taršos lygis Euro 6 * CO2 emisija 124 g/km * Nėra taršos mokesčių * Variklis dirba tyliai ir lygiai * Bėgiai jungiasi sklandžiai * Važiuoklė tvarkinga *
Mazda 6 2016 m., Universalas
25 EUR
Mazda 6 2016m kairės pusės veidrodėlis. - veidrodis šildomas 10 euru - LED posukis 15 euru Korpusas sudaužytas.
Hyundai Santa Fe 2010 m., Visureigis
15 EUR
Hyundai/Kia zibintu apiplovimo varikliukas. Kodas 9090PS Kaina 15 euru.
Audi A6 2007 m., Universalas
15 EUR
Audi / Volvo zibintu apiplovimo varikliukas. Naujas. Kodas V10-08-0208 Kaina 15 euru.